54-годишният Шон Диди Комбс отново е обвинен в сексуално насилие и тормоз. Сега

...
54-годишният Шон Диди Комбс отново е обвинен в сексуално насилие и тормоз. Сега
Коментари Харесай

Рапърът Шон Диди Комбс е обвинен в сексуално насилие и тормоз

54-годишният Шон " Диди " Комбс отново е упрекнат в полово принуждение и тормоз. Сега музикалният продуцент Родни " Лил Род " Джоунс го съди за 30 милиона $. Преди това Диди беше упрекнат в тормоз от три дами, а R&B певицата Касандра Вентура уреди делото през ноември.

Рап милиардерът Шон " Диди " Комбс е упрекнат в полово принуждение над мъж, откакто продуцент го съди за непрекъснато глезене и допустимо обезчестяване, до момента в който е бил под въздействието на опиати.

Родни " Лил Род " Джоунс споделя, че му е било подредено да набира проститутки и да прави секс с тях за наслаждение на звездата и разполага със стотици часове видео, документиращи " сериозните противозаконни действия " на Комбс, пише Daily Mail.

Хип-хоп звездата преди този момент е била упрекната в полов тормоз от три дами и е изгубила голям брой бизнес покупко-продажби заради изказванията.
 Шон Шон " Диди " Комбс Снимка: Getty Images
Джоунс уточни някои от най-големите имена в музикалната промишленост като ответници в делото за 30 милиона $, като сподели, че шефът на звукозаписната компания Етиопия Хабтемариам нарекла действията на Комбс " другарска игра " и неговия метод да " покаже, че те харесва ".

Диди отхвърли съществуващите обвинявания против него, наричайки ги " отвратителни ", а юристът му назова изказванията на Джоунс " чиста небивалица ".

Комбс нае Джоунс през август 2022 година да продуцира някои песни от R&B албума „ The Love Album: Off the Grid “, който беше номиниран за Грами след излизането си през септември 2023 година

„ Джоунс се съгласи и животът му е пагубно обиден от този момент “, се споделя в правосъдния иск. Твърди се, че е бил неведнъж унизен в домовете на Комбс във Флорида, Лос Анджелис и Ню Йорк, както и на наета яхта на Вирджинските острови на Съединени американски щати.

На яхтата Диди среща продуцента с артиста Куба Гудинг-младши, за който се твърди, че също е тормозил продуцента.

Джоунс също по този начин твърди, че е бил полово атакуван от братовчедката на приятелката на Комбс Юнг Маями и е бил заставен да гледа видео на продуцента Стиви Джей, който прави секс с различен мъж.

Според делото Джоунс е трябвало да работи в банята на Комбс, до момента в който той се къпел зад транспарантна бариера. И той твърди, че Шон " Диди " Комбс се е хвалил, че стреля по хора и е заплашвал да го пребие, в случай че не извърши заповедта му.

Джоунс сподели още, че е трябвало да набира секс служащи за Комбс и един път се събудил дрогиран и в едно легло с музикант и две проститутки.

Делото беше заведено в понеделник в Окръжния съд на Съединени американски щати за Южния окръг на Ню Йорк, три седмици откакто Джоунс подаде тъжба в Gofundme с искане за пари, с цел да съди рапъра за неплатени възнаграждения.

В делото му също по този начин са посочени синът на Комбс Джъстин, началникът на личния състав на Комбс Кристина Хоррам и основният изпълнителен шеф на Universal Music Group сър Лучиан Грейндж като ответници.

По-рано тази седмица Диди беше заставен да отхвърли груповото обезчестяване на 17-годишно момиче в звукозаписното му студио в Манхатън, като сподели, че фотографията, на която тя седи в скута му, е „ неточна “.

Сега той разшири екипа си от юристи и е подготвен за нови процеси. 

Шон " Диди " Комбс преди този момент пропусна премиите " Грами " в Лос Анджелис, макар че беше номиниран в категорията за най-хубав напредничав R&B албум за първи път от 20 години.
 шон комбс диди Шон Комбс и певицата Каси Снимка: Getty Images
Той в никакъв случай не е бил осъждан и наскоро уреди шумно дело за обезчестяване, заведено от R&B певицата Каси - единствено ден след завеждането му.

През декември той излезе с изказване, в което отхвърли обвиняванията против него, заявявайки, че не е направил никакви ужасни дейности.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР